Tommy Hilfiger är ett av världens ledande varumärken inom livstilsmode och grundades av designern och kreatören med samma namn år 1985 i New York. Det som började med att Hilfiger sålde jeans till vänner och bekanta utvecklades sig snabbt till att bli en kollektion för män (då med fokus på chinos och button down skjortor). Idag är varumärket känt för sin coola amerikanska stil där preppy möter skön design. Hos oss hittar du snygga och bekväma underkläder från Tommy Hilfiger – alltifrån trosor, till BH och kalsonger. Du kan hitta se vårt sortiment från Tommy Hilfiger här.

Tommy Hilfiger underwear

Tommy Hilfiger har blivit ett av våra största varumärken och detta är inte utan anledning. Med en enda, men storslagen, affisch på Time Square visade den Thomas Jacob “Tommy” Hilfiger upp sitt varumärke. Genom självförtroende och smart marknadsföring gick då den unge modedesignern från okänd till en av de största av sin tid. Storhetsvansinne? Snarare en smart reklamkup som visade sig bli en storslagen succé.

Tommy Hilfiger underkläder

Idag finns Tommy Hilfiger över hela världen och säljer alltifrån från jeans till jackor, skor och accessoarer. Man känner lätt igen märket genom dess klassiska logotyp. Speciell kultstatus har Tommy Hilfigers underkläder. Tack vare underklädernas sköna komfort och den härliga bomullskvaliteten blir de som en andra hud. Underkläderna är perfekt för den aktiva tjejen som älskar sport och samtidigt vill känna sig fin under. Självklart finns även Tommy Hilfigers underkläder för män. Se mer  här. Tommy Hilfiger Underwear

Se vårt utbud av Tommy Hilfiger underkläder här: