Nytt år, ny look?

Behöver du uppdatera garderoben? Då tycker vi att du ska satsa på kläder och acceossoarer från New Look! Genom att erbjuda en rad olika färger, utföranden och stilar (dessutom till fantastiska priser) är New Look varumärket som gör att du alltid kan vara säker på att du bär de senaste trenderna. Här tipsar vi dig om några av våra favoritplagg från det brittiska märket som just nu är hetare än någonsin.

New Look – brittiskt mode

New Look är en brittisk klädkedja som grundades år 1969. Idag kan man hitta varumärket över hela världen och självklart hittar du även här hos oss. Vi har de senaste plaggen och accessoarerna för både män och kvinnor. Vill du ha trendiga kläder att bära i vardagen har du hittat helt rätt. Tack vare ett smart vardagstänk är kläderna lätta att matcha och kombinera så att du alltid kan känna dig både trendig och stilsäker. Låt dig inspireras hos oss av de trendiga stilarna här.

Mode för alla säsonger

New Looks kollektioner innehåller allt från byxor, tröjor till ytterplagg. Söker du en mer feminin look? I så fall kan den enkla vardagsklänningen vara något för dig. Välj mellan både knälånga modeller och maxiklänningar. Klänningarna är fantastiskt snygga att bära i kombination med till exempel ett par sneakers. Komplettera även din look med snygga accessoarer! En snygg väska kan lyfta en hel outfit. Missa inte heller att kolla in kollektionen med ytterplagg. New Look kappor är både värmande och härliga precis som vi vill ha det! Är det extra kyligt ute kan du bära en tjockare polotröja under. En jacka från New Lookkänns alltid rätt – därför satsar vi gärna på detta även under årets kallaste månader. Till exempel värmer en härlig parkas med luva eller fuskpälskappa skönt. Om du gillar lite tunnare och nättare jackmodeller hittar du självklart även det.

Precis som dig älskar vi mode och har fyllt vår webbshop med olika modeller så att du kan hitta ett klädesplagg och accessoarer som passar just dig.

Kläder och accessoarer för män

Kläder och accessoarer för kvinnor