NA-KD är märket för dig som är trendmedveten och inte räds för att gå din egen väg. Genom att skapa kollektioner som kombinerar klassiska plagg med de senaste trenderna gör NA-KD det lätt för dig att alltid ha en uppdaterad, feminin och mångsidig garderob. Oavsett vardag eller fest så kan du alltid hitta en outfit som passar dig. Satsa på att hitta rätt basplagg och skapa din personliga stil med snygga accessoarer och detaljer.

NA-KD – märket för kvinnor med attityd

NA-KD kombinerar ofta olika färger, mönster och material och passar kvinnor med attityd. I höst har man bland annat hämtat inspiration ifrån djurens värld. Vad sägs till exempel om en zebramönstrad klänning i mesh? Eller en fuskpälskappa i leopardmönster? Olika världar möts och feminina detaljer som volanger och silke kombineras gärna med basigare plagg. Matcha till exempel en polotröja i slim fit med ett par vida byxor med högre midja för en elegant look med attityd. Eller varför inte testa en maxiklänning med mycket vidd med ett par stövlar? Ett knep för en stilsäker garderob är att hitta olika siluetter du trivs bra i. När du hittat din favoritsiluett är det lätt att bygga på garderoben för din egen personliga stil!

NA-KD ger dig en mångsidig garderob

Ibland är det lätt att festkläderna blir hängande i garderoben (det är ju tyvärr inte helg varje dag). NA-KD erbjuder både festligare men också vardagliga plagg och det bästa är – mycket kan användas till både och. Ett bra tips för dig som vill använda dina festligare plagg lite mer är att klä ner din outfit. Ett par glittriga byxor tillsammans med höga klackar för tankarna till fest, men genom att prova att bära dem till sneakers, en instoppad T-shirt eller linne och en over-sized jacka skapar du en cool vardagslook. På samma sätt kan en festlig partyklänning tillsammans med tjockare strumpbyxor, en stickad tröja och boots bäras till vardags. Med kläder från NA-KD skapar du dina egna regler!

NA-KD

Se mer här: