Hösten 2018 har bjudit på fantastiskt brittsommarväder. Trots detta börjar det ändå bli hög tid att uppdatera höstgarderoben med varma och trendiga plagg. Detta är något som vi är oerhört taggade på då hösten innebär många nya och inspirerande trender! Vi har tittat närmare på höstmodet 2018 och listat säsongens viktigaste plagg. Vad sägs till exempel om den mysiga teddyjackan eller de supercoola logotröjorna? Här är några av våra favorittrender i höst.

1. För kyligare dagar omfamnar vi teddyjackan

Teddyjackan kom och tog oss med storm för ett par säsonger sedan och även hösten 2018 är den en av våra stora trendjackor. Självklart är detta något vi omfamnar då det inte bara är en superhet trend utan också en mysig jacka som håller värmen nu i höst. Det spelar ingen roll om den är kort, lång, klassiskt brun eller färgglad – fuskpälsjackan är helt enkelt ett måste i höstgarderoben.

2. Denim – en ständig favorit

Denim är en ständig favorit som kan användas säsong efter säsong och likaså hösten 2018! Oversized, slim fit, boyfriend, med slitningar eller utan, med fransad kant, som byxa eller jacka – det finns oändligt många valmöjligheter. När det gäller trender hösten 2018 är det framförallt hög midja som står på kartan och de får gärna vara av den lösare, oversizeade varianten. Oavsett vilken stil du föredrar så är jeans lätta att styla. Matcha till exempel dina jeans med ett par coola sneakers eller höga klackar för din egna kreativa stil.

hösten 2018 denim

3. Logotröjan – snyggt statement hösten 2018

Logo- och märkeströjor har varit en het modetrend länge och vi har ännu inte tröttnat. Då 90-talet aldrig varit hetare så är helt enkelt en logotröja ett måste hösten 2018. I höst visar vi tydligt vilka märken vi gillar genom stora bokstäver rakt över bröstet. Kombinera gärna med lager på lager och sneakers för den ultimata looken. Eller varför inte med en cool lackkjol eller kjol i skinnimitation? Ju mer individuell din outfit är, desto bättre.

hösten 2018 logotröja

4. Det finns inget dåligt väder..

.. Och inte heller dåliga kläder! I höst gäller det att inverstera i snygga kläder som tål väder och vind. Visst kan det låta lite trist, men det behöver det inte alls vara. Funktionskläder är något som numera är både trendigt och stilsäkert. Dessutom är det helt rätt i tiden då kombinationen trend och funktionalitet efterfrågas allt mer. Med sportiga influenser och med en funktionalitet som gör att plaggen kan bäras oavsett väder får du en så aktiv och moderiktig höst som möjligt! Missa till exempel inte den nya kollektionen från Nike – Nike Teck Pack. Du kan läsa mer om den här.

hösten 2018 övergångsjackor

5. Lager på lager

Viktigt i höst är att investera i en snygg och trendig höstjacka. Dessutom kombinerar vi gärna kortare höstjackor med längre, stickade koftor. Lager på lager är inte bara en het trend utan hjälper också hålla värmen när höstkylan smyger på. Dessutom är kappan hetare än någonsin. Varför till exempel inte kombinera en utstickade, udda och galet läcker statmentkavaj med en hoodie och stickad tröja? Det viktigaste är att du ser till att hålla dig varm i höst. Med trendiga kläder blir dessutom hösten ännu roligare.

hösten 2018 höstjackor

Kan du inte få nog av höstmodet? Då rekommenderar vi dig att spana in mer av höstens modetrender här!